Ibrahimović ostaje još jednu sezonu, Mandžukić upitan?

Foto: fah

Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović i čelnici talijanskog velikana Milan postigli su dogovor o nastavku suradnje na još jednu sezonu, tvrde talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti navode kako je upitno hoće li bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ostati na San Siru.

Ibrahimović i Milan su postigli dogovor po kojem bi švedski napadač trebao ostati na San Siru do lipnja 2022. godine, a vrijednost ugovora je oko sedam milijuna eura s uključenim bonusima.

Ibrahimović bi navodno trebao dobiti 6.5 milijuna eura, plus dodatnih 500.000 eura u slučaju da se “Rossoneri” plasiraju u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, navodno je malo vjerojatno da će Milan ponuditi Mandžukiću ugovor za iduću sezonu.

“Mandžukić ima devet utakmica kako bi se izborio za svoju budućnost u Milanu”, tvrdi Sky.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.