Igor Bišćan je novi trener Dinama!

Foto: fah

Nakon što je Dinamo službeno obznanio da Ante Čačić više nije trener prve momčadi, vrlo brzo nakon toga je potvrđeno i kako će ga na toj dužnosti naslijediti Igor Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamo tako 44-godišnji Bišćan dolazi po prvi puta kao trener nakon što je dres ovog kluba nosio od 1995. do 2000. te potom od 2008. do 2012. godine. U Dinamu je Bišćan i završio igračku karijeru.

Imao uspjeha u trenerskoj karijeri

Potom se preselio u trenerske vode gdje je imao dosta uspjeha u sredinama gdje je radio. Počeo je u Rudešu, potom se preselio u ljubljansku Olimpiju i nakon toga je radio u Rijeci.

Posljednji Bišćanov posao bila je izbornička dužnost u hrvatskoj reprezentaciji do 21 godine koju je odveo na ovogodišnje Europsko prvenstvo. No, Bišćan neće dočekati odlazak na prvenstvo kojem su domaćini Rumunjska i Gruzija već preuzima Dinamo kojeg će voditi odmah ove subote u prvenstvenom ogledu protiv Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegovu poziciju izbornika Hrvatske U-21 najavljuje se kako će doći Ivica Olić koji je dosad radio u stručnom stožeru Zlatka Dalića, izbornika seniorske reprezentacije Hrvatske.

Dinamo nanizao loše rezultate

Bišćan tako preuzima Dinamo u teškom trenutku jer je klub nanizao vrlo loše rezultate u prvenstvu, a uz to je tijekom ovog tjedna ispao u polufinalu Kupa od Šibenika. Unatoč slabom nizu rezultata Dinamo u prvenstvu i dalje ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk.

Osim u Dinamu Bišćan je uspješnu igračku karijeru sagradio kao nogometaš Liverpoola i Panathinaikosa, a u hrvatskoj reprezentaciji je skupio petnaest nastupa uz jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.