Site icon narod.hr

Igor Tudor: ‘Hajduk će završiti na mjestu gdje ne pripada’

Foto: fah

Hajduk će ostati peti i nakon posljednjeg kola HNL-a u kojem igra protiv Intera iz Zaprešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Momčad sam vidio dobro na treninzima. Igrači su fokusirani na ono što je njihov posao. Dolazimo iz dvije dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke. Protiv Rijeke je utakmica mogla otići na drugu stranu. Želimo prvenstvo zaključiti na dobar način, ako je moguće pobjedom”, rekao je trener Igor Tudor.

“Ne pratim novine pa nemam informacije. Imam stvari koje mi kažu ljudi unutar kluba. Moj jedini fokus je na utakmicu s Interom. Ekipu sam vidio dosta dobro, ići ćemo sa standardizacijom. Nema Čoline, dobio je nezgodan udarac, ostali su svi spremni”, kaže ns pitanje o svojoj budućnosti u Hajduku.

“Priča nakon korone, ne samo u HNL-u nego u svim ligama je specifična. Pratim u Italiji, kao da Juve nije dobar, osvojit će prvenstvo jer su drugi loši. Svi su isti, nisu na nivou na kojem bi trebali biti. Usudio bih se reći ako gledamo utakmice s Lokomotivom, Osijeka, pa Rijeku, tri boda su se odlučila s prekidima. Da je bilo drukčije, pričalo bi se na drugi način. Ali to je sastavni dio igre. Hajduk će završiti na mjestu gdje ne pripada”, zaključuje Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version