Igrači nakon poraza od Švedske: ‘Ova Hrvatska bi bila uz malo sreće i nekih drugih stvari i ovdje igrala za medalju’

Foto: fah

Hrvatska muška rukometna reprezentacija šesta je reprezentacija svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da možemo biti pozitivni. Imali smo 30 minuta za zaboraviti protiv Brazila, ostalo je bilo OK. Krasila nas je atmosfera, zajedništvo i mislim da imamo svijetlu budućnost”, rekao je nakon utakmice Domagoj Duvnjak.

“Nismo bili motivirani kao u prijašnjim utakmicama, to se vidjelo na obrani. Nismo popratili Šegu, imali smo puno tehničkih grešaka. Imali smo i problema s ozljedama, pa su svi dobili priliku… Ipak, nismo razočarani. Zadovoljan nisam, jer nismo uspjeli u vrh čemu kao sportaši težimo. U nekim trenucima nismo bili pravi… No, mislim da smo napravili tim, atmosferu i da ćemo biti jaki ubuduće. Ova Hrvatska bi bila uz malo sreće i nekih drugih stvari i ovdje igrala za medalju. Možemo dakle ubuduće na to računati”, rekao je Igor Karačić.

“Teško za igrati, nakon dva dana odmora. No, bez obzira na sve imamo jaku momčad, tim vrijedan borbe za odličja u budućnosti”, poručio je Ivan Stevanović nako posljednje utakmice za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije išlo. Puno je grešaka bilo, 12 mislim u prvom dijelu, ušli smo i u drugo tako. Pokušali smo se vratiti, izbornik je dao priliku svima. Malo smo sad tužni, ali dobro, svi smo se sačuvali, preživjeli smo”, poručio je Luka Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.