Site icon narod.hr

Igrači Rijeke: “Ne smijemo dopustiti PAOK-u da se razmaše”

Foto: snimka zaslona

– PAOK je favorit na domaćem terenu. Na otvaranju utakmice krenut će u presing pred domaćim navijačima. Ne smijemo im dopustiti da se razmašu, rekao je veznjak Rijeke Domagoj Pavičić nakon dolaska u Solun gdje je sutra u 20 sati na rasporedu utakmica play-offa Konferencijske lige između PAOK-a i Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nekako očekujem da se mi stanemo u neki srednji blok, ne smijemo se skroz povući, dati njima da se razmašu. Sigurno ćemo čekati priliku na polukontre i kontre. Ne smijemo dopustiti da se oni razmašu. Moramo i mi igrati svoju igru, spustiti loptu na pod. Bit će skroz drukčija utakmica nego protiv Hiberniana. Oni vole loptu, vole igrati, imaju takve igrače. Iskusna su ekipa, malo starija. Oni jesu favoriti, a mi se moramo postaviti da smo mi Rijeka. Ušli smo odlično u sezonu i mislim da možemo izvući pozitivan rezultat. Neki bod, neki x ili nešto, ako Bog da i pobjeda. Vidjet ćemo.

Veseli ga i igra pred PAOK-ovim navijačima koji će zasigurno napraviti pravu nogometnu atmosferu.

– Ovih godinu dana nije bilo navijača, jedva smo čekali da se vrate. Svi jedva čekaju igrati u ovakvim uvjetima. Oni imaju jako vatrene navijače i bit će lijepo suprotstaviti im se sutra, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version