Igrači Varaždina: ‘Caktaš zarađuje više nego svi mi skupa, ali to se nije vidjelo’

Split, 16.06.2020. - Utakmica 29. kola Prve HNL Hajduk - Varaždin. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Varaždin je prije nekoliko dana slavio protiv Hajduka 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlična fešta, bilo je preludo u svlačionici i autobusu. Pobijediti Hajduk na Poljudu, to je nešto što se ne može riječima opisati”, priča Ivan Posavec za 24 sata.

“Prije susreta vjerovali smo u sebe i dogovorili se da idemo po tri boda, no ni u najluđim snovima nismo sanjali da će nakon 45 minuta biti 3-0 za nas”, dodao je Posavec.

Prvi puta u karijeri kapetansku vrpcu Varaždina nosio je branič Marko Stolnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Valjda je i to donijelo sreću. Imali smo malo vremena za pripremu utakmice, no na ruku nam je išlo što Hajduk igra s trojicom odozada. Odigrali smo onako kako smo se dogovorili, savršeno prvo poluvrijeme. U prvom dijelu odnos snaga je bio kao da smo mi drugoplasirana, a oni pretposljednja momčad lige”, istaknuo je Stolnik.

Mijo Caktaš je plaćen kao kompletna momčad Varaždina koja ima najmanje budžet, a ujedno i plaće u 1. HNL.

” Caktaš možda ima i veću godišnju plaću nego svi mi u zajedno u momčadi Varaždina. To se opće nije vidjelo na terenu. Kod nas su plaće redovite pa se nemamo što buniti”, kaže Posavec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.