Site icon narod.hr

Ima li razloga čuđenju u mogućem transferu Luke Modrića u Inter? ‘Smijali su se na priču o Ronaldovu transferu u Juventus, a on je realiziran’

Foto: fah

Danima se već piše o prelasku Luke Modrića iz Real Madrida u Inter. Sve više ovu, po nekima, neobičnu situaciju, komentiraju i poznati treneri i novinari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Smijali su se na priču o Ronaldovu transferu u Juventus, a on je realiziran. Zašto bi s Lukom Modrićem i Interom bilo drugačije. Talijanska liga je sve jača i ponovno je sve atraktivnija igračima”, rekao je talijanski trener Lugi di Biagio.

“Perez ima poseban odnos s igračima. Posebno je to bilo vidljivo na Ronaldovu primjeru i nema razloga da ne pusti i Luku Modrića. Inter sve bolje izgleda i s Lukom bi bili prava momčad i kandidat za naslov prvaka”, smatra novinar Riccardo Trevisani.

Modrić, prema nekim medijima, ima usmeni dogovor s Perezom da ga pusti ukoliko dobije ponudu koja mu odgovara. To je jako slična situacija kao kod Ronalda, za koga smo vidjeli da je završio u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je Realu ponudio 15 milijuna eura za jednogodišnju posudbu i obveza otkupa ugovora sljedećeg ljeta za još 25 milijuna, no to je Real navodno odbio, ali bi pristao ako bi ponuda bila oko 70-ak milijuna eura.

No, tek ćemo sve saznati nakon sastanka Luke Modrića i Florentina Pereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version