Inter pobjedom nad Bolognom preuzeo vodstvo na ljestvici

epa04999181 Inter's forward Mauro Icardi jubilates with his teammates Ivan Perisic and Adem Liajic after scoring the 0-1 during the Italian Serie A soccer match Bologna Fc vs Fc Inter at Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, 27 October 2015. EPA/GIORGIO BENVENUTI

U prvom susretu 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na gostovanju pobijedio Bolognu 1-0 preuzevši vodstvo na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je do pobjede došao s igračem manje nakon što je u 60. minuti isključen Felipe Melo. Pogodak odluke zabio je Mauro Icardi u 67. minuti. Za Inter su nastupila obojica hrvatskih reprezentativaca. Marcelo Brozović je odradio svih 90 minuta, dok je Ivan Perišić na terenu proveo 74. minute.

Ovom pobjedom Inter je preuzeo vodstvo na ljestvici sa 21 bodom. Na drugom mjestu s bodom i utakmicom manje nalazi se Roma, a zatim slijede Napoli, Fiorentina i Lazio sa po 18 bodova, ali i susretom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.