Inter svladao Veronu, asistencija Brozovića za pobjednički gol

gazetta dello sport
epa08901323 Inter’s Marcelo Brozovic (C) in action during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona FC vs FC Inter at Marcantonio Bentegodi stadium in Verona, Italy, 23 December 2020. EPA/FILIPPO VENEZIA

Nogometaši Intera barem privremeno su preuzeli vodstvo na ljestvici Serie A nakon što su u susretu 14. kola na gostovanju pobijedili Veronu Ivana Jurića s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveo je milansk sastav u 52. minuti golom Lautara Martineza, a izjednačio je Ivan Ilić u 63. minuti nakon velike pogreške Samira Handanoviča kojem je lopta ispala iz ruku. Ipak, gosti su u 69. minuti stigli do novog vodstva. Pogodak glavom je postigao Milan Škriniar na ubačaj Marcela Brozovića.

Brozović je je odigrao cijeli susret za goste, dok je Ivan Perišić igrao do 70. minute.

Nikola Kalinić nije nastupio za Veronu zbog ozljede, dok je Ivor Pandur ostao na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter sada vodi s 33 boda, Milan je drugi s dva boda manje, a Napoli, Juventus i Roma imaju po 24 boda. Verona, našeg Ivana Jurića, je ostala na devetoj poziciji s 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.