Iskrena povezanost hrvatskih sportaša u Riju: Sara Kolak i Martin Sinković za vaterpoliste…

Foto: fah

Hrvatski sportaši međusobno su emotivno i prijateljski jako povezani, naime, na brojnim događanjima u kojima su sudjelovali Hrvati u Riju međusobno su se bodrili i bili možda i presudna potpora tako daleko od domovine, što je ove Olimpijske igre, uz rekordnih deset medalja za hrvatski sport, učinilo posebnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO) Hrvatska ipak nije mogla u finalu protiv Srbije: Brojne vratnice, loša realizacija igrača više…

Primjerice, kako smo već spomenuli, u finalu vaterpolo turnira između Hrvatske i Srbije potporu vaterpolistima dala je zlatna Hrvatica, olimpijska pobjednica u bacanju koplja, Sara Kolak, kao i Martin Sinković, potporu hrvatskim vaterpolistima dali su i hrvatski rukometaši, koji su se, nažalost, prerano oprostili od borbe za olimpijska odličja. Iako je srpska vaterpolska reprezentacija na kraju slavila protiv Hrvatske uvjerljivih 11:7 naše Barakude imale su veliku iskrenu potporu.

Nakon što je osvojila zlatnu medalju u bacanju diska zlatna Sandra Perković je izjavila: “Bila sam u Londonu, ali ova priča iz Rija je posebna. Svi smo se međusobno bodrili, hrabrili i tješili. Kad smo ulovili slobodan dan, išli smo jedni drugima na utakmice. Ove OI ću pamtiti po nevjerojatnoj pozitivnoj energiji.” Sandra je bodrila Saru Kolak, no, nije stigla bodriti hrvatsku atletsku kraljicu, Blanku Vlašić, koja je do bronce zlatnog sjaja došla samo 24 sata prije službenog zatvaranja Ljetnih olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Inače, Sara Kolak često ističe koliko joj je u karijeri i životu značila i znači potpora Sandre Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.