Istra 1961 pobjedom protiv Slavena prekinula crni niz

Foto: fah

U posljednjem susretu 14. kola HNL-a Istra 1961 je u Puli pobijedila Slaven Belupo sa 2-0 premda je od 44. minute igrala s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za domaći sastav zabili su Frano Mlinar u devetoj minuti, te Ante Erceg u 90. minuti. Domaćin je od 44. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Ante Majstorović.

Za Istru je to bila tek druga pobjeda ove sezone, pri čemu prva u zadnjih sedam kola. S druge strane momčad iz Koprivnice je produžila niz bez pobjede na tri kola.

U ranije odigranom susretu Varaždin i Dinamo su odigrali 1-1, a “Modri” su izvukli bod golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Rijeka i Hajduk sa po 27 bodova, dok je Dinamo treći sa četiri boda manje. Posljednji je Rudeš s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.