Site icon narod.hr

Istra slavila u gostima kod Lokomotive

Zagreb, 13.03.2021 - Utakmica 25. kola Prve HNL Lokomotiva - Istra 1961. Na fotografiji Mateo Marić. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Istra 1961 pobijedila je u derbiju začelja Lokomotivu s 1:0. Prije tri dana Puljani su istog suparnika svladali na svom travnjaku u zaostalom susretu 16. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je imala još nekoliko prilika, u 54. minuti pored gola pucao je Šimić, a u 65. isti je igrač glavom poslao loptu ravno vrataru gostiju.

Istra 1961 se ovom pobjedom uspela na osmo mjesto ljestvice sa 23 boda, koliko ima i sedmi Slaven Belupo koji je odigrao dva susreta manje, dok deveti Varaždin ima 22 boda uz jedan susret manje. Lokomotiva je sada usamljena na dnu sa 20 bodova. Vodi Dinamo sa 54 boda, dva manje uz utakmicu više ima drugi Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version