Ivan Perišić vratio se u formu, taman na vrijeme: ‘Borit ćemo se za Ligu prvaka, cilj nije daleko’

Foto: fah

Hrvatski tandem u dresu slavnog talijanskog Intera, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, ponovno je u velikoj formi, na radost navijača spomenutog kluba, ali i izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića s obzirom na predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.  Inter ponovno pobjeđuje, iako je prekasno kako bi se uključili u borbu za naslov prvaka. Naime ne tako davno Inter je držao vrh Serie A, a onda je Perišić upao u krizu i tri i pol mjeseca nije uspio zabiti pogodak. Srećom, vratio se na najbolji način kako bi Inter u posljednji trenutak izvadio vizu za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod Serie A recimo da je prvenstvo kiksom Juventusa bez Marija Mandžukića i pobjedom Napolija ponovno postalo vrlo zanimljivo. Juve ima četiri boda prednosti ispred kluba za koji povremeno zaigrao i Marko Rog.  U prvenstvu Italije zakuhala se borba za Ligu prvaka, točnije treće i četvrto mjesto koje za sada ipak drže rimski klubovi, Roma, odnosno Lazio, do je Inter ”tu negdje”, vrlo blizu.  Roma i Lazio imaju po 64 boda, bod manje ima klub hrvatskih reprezentativaca Brozovića i Perišića.  Uoči završnice sezone Ivan Perišić poručio je navijačima Intera, ali i konkurentima iz Rima, da će se do kraja boriti kako bi zaigrali u elitnom natjecanju.

“Liga prvaka nam nije daleko. Svaka utakmica je ključna, ali svi želimo ostvariti cilj, a to je plasman u LP. Sve ćemo napraviti da to postignemo. Dobro nam ide, ali možemo i bolje. Upoznajemo se sve više i sve se bolje razumijemo na terenu iz utakmice u utakmicu”, kazao je Perišić.

Hoće to biti dovoljno tek će se vidjeti. Naime, ovisi o puno stvari, između ostaloga i mogućnosti Intera da svoje kikseve smanje na minimum. Naime, previše su bodova prosuli protiv protivnika od kojih su objektivno daleko kvalitetniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Važno je znati za što se borimo. Uvijek naporno radimo s trenerom i stožerom kako bi ekipa uvijek znala što treba raditi na terenu. Najvažnije je da si međusobno pomažemo u svakom trenutku utakmice. To je ono što čini razliku ako želite nešto osvojiti”, zaključio je standardni reprezentativac Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.