Ivan Perišić za UEFA-u složio idealnog igrača, zaboravio na suigrače iz reprezentacije, ali i na Luku Modrića…

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih igrača, Ivan Perišić, u kratkom je intervjuu, a nakon zamolbe ljudi iz UEFA-ine Lige prvaka, složio svog idealnog nogometaša. Naime, Ivan je morao izabrati najboljeg igrača u pojedinom području i kombinirati njegove vještine kako bi na taj način stvorio najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad je riječ o slobodnim udarcima, odabrao bih Christiana Eriksena iz Tottenhama, rekao je za početak Perišić. Podsjetimo, Ivan je izabrao nogometaša koji je na SP-u u Rusiji u dresu Danske igrao i protiv Hrvatske te je u drami raspucavanja jedanaesteraca promašio.

“Igrač s najboljim pregledom igre je Kevin de Bruyne iz Manchester Cityja. A mislim da je najbolji egzekutor Tottenhamov Harry Kane, nastavio je Perišić. I Harry Kane je igrao protiv Vatrenih, u dresu Engleske, u polufinalu Svjetskog prvenstva, Hrvatska je na kraju zasluženo slavila.

“Kad je riječ o driblingu, nitko nije ravan Lionelu Messiju, a glavom najbolje igra Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U smislu osvajanja lopte najbolji je Realov Casemiro, a što se tiče vještina, Cristiano Ronaldo je nenadmašan”, zaključio je Perišić, koji nije spomenuo niti jednog suigrača iz Intera ili iz reprezentacije, uključujući i Luku Modrića. Najboljeg nogometaša Svjetskog prvenstva, najboljeg igrača Europe u izboru UEFA-e te najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA-e.

Podsjetimo, i Lionel Messi je na SP-u igrao protiv Hrvatske u dresu Argentine. Vatreni su slavili čak s 3:0, Messi se nije niti vidio, Luka je briljirao i postigao prekrasan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.