Ivan Rakitić najvio lov na prvi trofej Barcelone ove sezone: Želimo ući u povijest i završiti sezonu s dvostrukom krunom’

Foto: fah

Barcelona u subotu od 21:30 igra finalnu utakmicu Kupa kralja protiv Seville na novom stadionu Atlética Wanda Metropolitano u Madridu. Prilika je to za Barcelonu da barem djelomično ispere gorak okus poraza od Rome i ispadanje u četvrtfinalnu Lige prvaka. Ujedno je to prilika ponosu Katalonije za dvostruku krunu, što je ipak lijep uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je najavio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Naravno, nimalo slučajno s obzirom kako je Rakitić svojedobno igrao za Sevillu, a danas je standardni nogometaš Barcelone.

“Želimo ući u povijest, ali znamo da se suprotstavljamo jednoj od najboljih momčadi u La Ligi. Ako sezonu završimo s dvostrukom krunom, to će biti jako velik uspjeh”, rekao je Ivan Rakitić u najavi velikog finala. Rakitć je također rekao kako bi navijao za Sevilllu da njegova momčad nije u finalu. Barcelona je, reći će mnogi, favorit.  Sve će učiniti ne bi li se oprali pred navijačima zbog debakla u Rimu i ispadanja iz Lige prvaka i to u trenutku kad su već Messi i društvo sve imali u svojim rukama.

Inače, otkako je Rakitić stigao u Barcelonu spomenuti je klub osvojio  sva tri Kupa kralja. Normalno je da će niz pokušati nastaviti i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam na to i znam što ova titula znači. Sevilla? Osjećam se kao njen navijač. Da ne igram ovo finale, bio bih za njih, ali imaju oni vremena da osvoje natjecanje drugi put. Fascinantno je vidjeti kako Sevilla raste, ali meni je broj 1 ipak Barcelona. Oni to znaju i razumiju da ću biti spreman slomiti i drugu ruku ako to bude potrebno!”, kazao je Rakitić, koji je prokomentirao i ozljedu šake.

“Uvijek želim igrati i to sam prvo pitao liječnike. Da sam imao više vremena, ne bih je operirao, ali ne želim propustiti nijednu utakmicu. Ispadanje iz ritma može biti dobro za opuštanje, ali ja želim uvijek postići više i ovih dana želim biti na terenu, ne podnosim baš gledanje utakmice preko televizije. Bogu hvala, sve je prošlo dobro, hvala liječnicima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.