Ivan Rakitić poručio da želi ostati u Barceloni, ali otkrio i koji bi dres ponovno obukao

Foto: Twitter

Ivan Rakitić iza sebe ima pet godina u kojima je bio ključni igrač Barcelone. No, ova sezona nije sjajna za njega, pa je zatražio odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrijeme koje sam proveo u Sevilli za mene je prelijep, vidjet ćemo hoću li se vratiti. Dođe li vrijeme za to, svi znaju da ću biti oduševljen. U prošlosti sam već rekao, ako ikad u karijeri obučem dres kluba za koji sam već igrao, bit će to Sevillin. Sanjam o tome da ponovo odjenem taj dres”, rekao je Rakitić.

“Budućnost ne možete predvidjeti. Da se mene pita, ostao bih u Barceloni jer mislim da mogu još mnogo toga pokazati. A od Barcelone ne postoji bolje mjesto za to”, poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.