Site icon narod.hr

Ivanišević: Duje je izvukao najtežeg suparnika

Foto: fah

Proslavljeni hrvatski tenisač i trener te ambasador umaškog ATP Plava Laguna Croatia Opena Goran Ivanišević smatra da je od četvorice hrvatskih predstavnika najlošije prošao najiskusniji, 23-godišnji Duje Ajduković, koji će u prvom kolu igrati protiv petog nositelja Luciana Darderija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Od naših igrača neki su prošli malo bolje, neki malo lošije, ali to je jedno veliko iskustvo za sve njih, pogotovo za Luku (Mikruta) i Mateja (Dodiga) koji su po prvi put u glavnom ždrijebu. Mili (Poljičak) je već imao priliku ovdje igrati. Duje (Ajduković) je možda izvukao najtežeg protivnika, ali je u jako dobroj formi i ja se nadam da će dobro odigrati, rekao je Ivanišević komentirajući ždrijeb koji je održan u petak navečer u Stella Marisu.

– Veselimo se dobrom turniru, sigurno će biti dobrih mečeva. Turnir je iznimno jak i jedva čekam nedjelju da sve počne”, poručio je wimbledonski pobjednik iz 2001. čije ime nosi i središnji teren u umaškom teniskom kompleksu.

U ždrijebu je sudjelovao i iznenađujući prošlogodišnji pobjednik, Australac Alexei Popyrin, koji je u sjajnom finalu svladao miljenika navijača, Švicarca Stana Wawrinku koji je također trebao biti u ždrijebu, ali je u četvrtak morao otkazati nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam uzbuđen što sam ponovno ovdje. Imam divna sjećanja na prošlu godinu. Ovo mi je jedan od najdražih turnira i rado mu se vraćam. Ovdje sam osvojio svoj drugi trofej na ATP Touru, ali prvi put nastupam kao branitelj naslova, rekao je 24-godišnji Australac koji će u prvom kolu igrati protiv najbolje rangiranog igrača na svijetu do 19 godina, Čeha Jakuba Menšika.

– Ždrijeb je težak. Jakub je vrlo dobar mladi igrač. Znam da mi neće biti nimalo lako. Nisam pogledao tko bi me čekao u drugom kolu. Ne volim to raditi. Molim vas, nemojte mi otkriti, rekao je Popyrin uz širok osmijeh, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version