Site icon narod.hr

Ivković: A Dalić? Miran, kao da je uzeti medalju normalno

tomislav ivković

Foto: snimka zaslona

– Još se danas prepričavaju doživljaji. To je naš hrvatski način i nitko to ne može kao mi. Prvo bih rekao veličanstveno i dostojanstveno od aerodroma do izlaska s tribine. Svi su se ponijeli na šampionski način. Bili su ozareni i uživali. A Daliću kao da je normalno da je uzeo medalju. Puno mirniji nego 2018., kao da je uzeti medalju normalno, rekao je Tomislav Ivković u emisiji Qatara nakon jučerašnjeg veličanstvenog dočeka hrvatskih nogometaša u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Razlika između 2018. je što su tada na dočeku bile moje generacije i stariji, a sada su bili uglavnom mladi i djeca. Fenomenalno. To je budućnost Hrvatske, da mogu prenijeti na daljnje generacije ova sjećanja. Isto, ova djeca naših igrača sigurno će netko biti igrač i sjetit će se tih trenutaka kada su se s tatom slikali u Kataru. To je budućnost u koju trebamo ulagati.

Ujedinila se cijela Hrvatska, kad je riječ o reprezentaciji, nema podjela na sjever i jug.

– Da su svi kao sportaši ne bi u cijelom svijetu bilo problema i rata. I kad igraš s najvećim neprijateljem, razgovaraš sa svojim sportskim protivnicima. U reprezentaciji nikad nije bilo podjela niti će ih biti. Hrvatska je uvijek ispred svih. Jedva čekaš taj trenutak okupljanja reprezentacije. Dijele oni koji žele zavaditi, ali Hrvatska je jako mala da bi sami htjeli sebi naštetiti. Zašto ne stati jedni uz druge i pokazati snagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version