Ivković: Rijeka treba Sopića koji skače, viče, razbija svlačionicu

Foto: snimka zaslona

– Ne znam koju riječ odabrati, reći ću čudna utakmica, rekao je Tomislav Ivković u emisiji Stadion nakon dvoboja u Kranjčevićevoj u kojem je Lokomotiva pobijedila Rijeku 3:1 te će iduće kolo na vrhu ljestvice, prvi put u sezoni, dočekati Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rijeka ovako kako je izgledala… ne bi da su uzeli Xanax prije utakmice. To nije ista momčad, nosili su iste dresovi, ali je li ih toliko ubio pritisak koju su osjetili zbog pobjede Dinama nad Varaždinom. Ako je to tako, onda nije dobro. Nisu pokazali danas ni približno što je Rijeka, niti borbenosti niti agresivnosti niti osmijeha na licu niti igre. Jednostavno, Rijeka nije postojala. S druge strane ni Lokomotiva nije odigrala spektakularno. Iste greške su radile obje ekipe. Golovi iz prekida. Zadnja linija obrane Rijeke, koja je bila zaista fantastična, danas da si ih vidio rekao bi nemoguće. Dogodi se takav dan, tako se poklopi. Pohvale Šotičeku. Lokomotiva je uzela sve što im je Rijeka ponudila. Igrali su disciplinirano, nisu srljali. U ovoj su utakmici pokazali neki drugačiji nogomet, čekali pogrešku protivnika i to iskoristili.

Sljedeće nedjelje na Rujevici igra se derbi između Rijeke i Dinama. Prijenos je na našem Drugom programu. Emisija Stadion počinje u 19, a derbi u 19.30.

– Nikad nisam vidio mirnijeg Sopića. Ne mogu vjerovati da je to onaj čovjek koji je non stop u pokretu i to već par utakmica. Rijeka treba Sopića koji skače, viče, razbija svlačionicu, jer kad nije tako, onda se to osjeti. Sopa, budi se! I ako budeš takav frajer u nedjelju onda imate šanse. Ako ne, nemate. Dogode se takve utakmice. Ima dana kad ne smiješ izaći iz kuće, ali još Rijeka odlučuje sama o sebi i to je najbolja stvar. Ima poslije još tri kola do kraja. Iskreno, Lokomotiva je danas bila prejaka za Rijeku i bilo kojeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u naletu, u subotu su upisali osmu prvenstvenu pobjedu u nizu, u gostima su pobijedili Varaždin 1:0.

– Dinamo je zasluženo pobijedio. Dominirao je cijelu utakmicu, a njegov najveći problem je kako zatvoriti utakmicu. Svakim danom su sve bolji. Moraju popraviti fazu obrane, to je problem za trenera koji će s njima raditi. S današnjim rezultatom iz Kranjčevićeve Dinamo dolazi na svoje, međutim, sljedeća će utakmica biti utakmica istine. Dinamo čim se riješio europskih utakmica, prodisao je. Igrački su bolji i sad su onakvi kakvi bi trebali biti. I sama Rijeka zna da im Dinamo ne leži, ali Dinamo je sad taj koji razmišlja kako na najbolji način osvojiti prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.