Iz Dinama stigao odgovor na suspenziju Nenada Bjelice, Modri najavili žalbu…

Foto: fah

Kako smo već pisali disciplinski sudac Prve hrvatske nogometne lige, Alan Klakočar, suspendirao je trenera Dinama, Nenada Bjelicu, na mjesec dana zbog neprimjerenog ponašanja na derbi utakmici Osijek – Dinamo 1:0. Podsjetimo, Dinamov trener izgubio je živce na spomenutoj utakmici te je prostački vrijeđao suca, Osijek je pobijedio pogotkom iz jedanaesterca, a Bjelica je opravdano isključen.  Dinamo je dobio i dva crvena kartona. Naime, isključena su dva Dinamova igrača, Emir Dilaver i Petar Stojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako stoji u zapisniku Nenad Bjelica je sucu Zebecu rekao:  “Pi*ka vam materina, je*em vam mater na vašem suđenju! Prepali ste se domaćina, zato tako i sudite.”

Trener Dinama isključen je prvi put u 59 utakmica koliko vodi Dinamo u hrvatskom prvenstvu, uza sve to Bjelica je dobio i 2000 kuna kazne. Poslije utakmice i poraza u Osijeku na tiskovnoj konferenciji Dinamov trener je bio vrlo ljut te je odbijao odgovarati na pitanja novinara.

Kako se i očekivalo GNK Dinamo se na odluku o suspenziji svog trenera obratio javnosti putem svojih službenih internet stranica. Modri će se žaliti na odluku disciplinskog suca Prve hrvatske nogometne lige te će iscrpiti sva pravna sredstva kako bi barem smanjili suspenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“GNK Dinamo je zaprimio odluku disciplinskog sudca prema kojoj je glavnom treneru Nenadu Bjelici zabranjeno voditi momčad na utakmicama u roku od mjesec dana. GNK Dinamo i gospodin Bjelica postupit će prema odluci nakon što iscrpimo sva pravna sredstva koja imamo na raspolaganju”, stoji u Dinamovom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.