Site icon narod.hr

Iz Našeg Hajduka oštro napali legendarnog Vatrenog Igora Štimca te prijete tužbom: ‘On je odgovoran za najsramotniju europsku blamažu’

Foto: snimka zaslona

Kako smo već pisali, bivši igrač, bivši trener i jedan od bivših čelnika Hajduka, Igor Štimac, oštro je kritizirao udrugu ”Naš Hajduk”, odnosno vodstvo Hajduka.  Kriza u bivšem prvaku Hrvatske i dalje je top tema većine hrvatskih medija te pogotovo Splita i Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo…

Što je Štimac rekao o udruzi ”Naš Hajduk”?

“Oni su ti koji odlučuju, upravljaju, troše desetke milijuna eura već godinama na svoje neznanje, improvizaciju. Klub nema nikakav poslovni plan, nikakvu viziju kako doći do onoga što bi oni željeli. Radi se o čistom neznanju… Ove posljednje godine pokazuju da ovi momci s budžetom od 20-25 milijuna eura ne znaju raspolagati. 21 posto od toga je potrošeno na igrače, pa na što se potrošilo ostalo? Na njihove plaće? Na njihovo neznanje? Na njihovu improvizaciju? Na isplate menadžerima za igrače kojima su ugovori istekli”, kazao je bivši Vatreni, koji je s Hrvatskom 1998. godine osvojio broncu na SP-u u Francuskoj, za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac nije tu stao te je poručio kako ”te ljude treba objesiti za onu stvar na Rivi kako bi ih svatko mogao pljunuti.” Naravno, nije dugo trebalo čekati na odgovor iz Našeg Hajduka, zaprijetili su i tužbom, ne spominju mogućnost povlačenja, iako to od njih poslije kraha traže navijači.

“Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju. Možda ga tužba potakne da se dodatno educira.

Prijetnje čovjeka zaslužnog za Hajdukovu najsramotniju europsku blamažu nećemo prijavljivati nadležnim institucijama, jer se ne možemo sjetiti ni jednog obećanja Igora Štimca koje je ispunio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svejedno, mi mu ipak želimo sreću u daljnjim neuspješnim direktorskim, kladioničarskim, ugostiteljskim i inim poduhvatima, a pogotovo trenerskim – da još koji klub uspješno ne uvede u niži rang natjecanja.

Našim članovima i dalje odgovaramo kao i do sada, planove smo iznijeli na skupštini udruge, a naša suvlasnička očekivanja od kluba na Glavnoj skupštini HNK Hajduk Split š.d.d., gdje je tome prvenstveno i mjesto”, napisali su iz Našeg Hajduka. Hoće li se nastaviti ovaj sukob, koji se više i ne može zvati javnom polemikom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version