Izbjegnuta je opasnost stečaja, Cibona će opstati

okorn
Foto: fah

Košarkaški klub Cibona godinama je u financijskim dugovima što je praktički uzrokovalo da se velikan ugasi. Samo prošle sezone bilo je problema pa je klub u domaćem prvenstvu mogao nastupati samo s petoricom igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči početka ove sezone nije se ukazivalo na bolje dane po Vukove, međutim, novac se prikupio i zaostaci igračima i trenerima nešto više od pola milijuna eura su podmireni i mir pod Tornjem je, barem na neko vrijeme, kupljen. O stanju u Ciboni i ciljevima u budućnosti Lovorko Magdić razgovarao je u emisiji Sport i glazba s direktorom kluba Tomislavom Šerićem.

O tome jesu li sada sve opasnosti oko stečaja izbjegnute kaže:

– Mislim da jesu izbjegnute. Više ne pričamo o tome hoće li Cibona postojati, već hoće li biti bolja ili lošija.Kada čujem diskusije jesmo li trebali pobijediti ili izgubiti, onda sam vrlo sretan jer lani su druge stvari bile prioritetne, a sada sam, kada je to više naslonjeno prema sportu, jako zadovoljan. Bez Cibone nema hrvatske košarke. Ona je ogroman brend kojeg ne smijemo izgubiti, poručio je Šerić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli razgovor poslušajte na stranicama Drugog programa Hrvatskog radija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.