Izbor navijača: Kramarić najbolji nogometaš Rijeke proteklog desetljeća

Foto: fah

Prema anketi navijača HNK Rijeke izabran je najbolji nogometaš kluba u proteklom desetljeću, a to je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u konkurenciji je bilo 11 igrača u razdoblju od 2010. do 2020. godine, a Kramarić je slavio ispred Anasa Sharbinija i Damira Kreilacha. Osvojio je 46.3 posto glasova od 2025 navijača koji su sudjelovali u anketi.

Andrej je u 65 utakmica postigao 55 pogodaka u dresu Rijeke, te je u pobjedi protiv Lokomotive 9. studenog 2014. postigao čak pet golova. Još efikasniji bio je u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske u listopadu 2013. kada je protiv momčadi Blata postigao čak osam golova.

U dresu Rijeke osvojio je Kup i Superkup Hrvatske (2013./2014.) prije nego što je karijeru nastavio u engleskom Leicesteru, objavio je riječki prvoligaš na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.