Izbornik Dalić nakon poraza od Brazila: ‘Prvo poluvrijeme bilo je dobro, moramo vidjeti gdje smo griješili u posljednjih 20 minuta’

Foto: fah

Hrvatska je izgubila 2:0 od Brazila, prvog favorita Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo biti stabilni i izvući pouke iz utakmice, moramo vidjeti gdje smo griješili u posljednjih 20 minuta”, rekao je nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić.

“Prvo poluvrijeme smo dobro odigrali, bili kompaktni, nedostajalo je malo kreacije prema naprijed. Tad je sve dobro štimalo. Nedostatke imamo vremena popraviti”, ističe.

Pohvalio je Antu Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, bio je dobar. Šteta što nismo zabili pogodak. Iako osim jedne njegove šanse nije bilo dobre igre prema naprijed”, rekao je.

“Vidjet ćemo kako dalje s tim. Probali smo i vidjet ćemo je li Vida rješenje za Messija i Argentinu”, poručio je o Vidi na desnom boku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.