Niko Kovač: Luka Modrić vodit će hrvatsku reprezentaciju

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač objavio je popis kandidata na koje računa za kvalifikacijski ogled protiv Norveške, koji je na rasporedu 28. ožujka u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 23. ožujak točno u podne, a na prvo reprezentativno okupljanje u 2015. godini treba se odazvati ovih 25 igrača:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Ivan Tomečak (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Marin Leovac (Rijeka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Inter), Alen Halilović (Barcelona B)

Napadači: Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Atletico Madrid), Ivan Perišić (Wolfsburg), Andrej Kramarić (Leicester), Ante Rebić (Red Bull Leipzig), Marko Pjaca (Dinamo), Anas Sharbini (Rijeka)

Izborniku je posebno drago što se naš glavni igrač, Luka Mordić, vratio na teren te je ubilježio dobru partiju protiv Levantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lijepo je ponovno vidjeti na terenu Luku Modrića i Ivana Perišića, a ozljede su zaliječili i drugi koji su imali problema. Nadam se da će ih sve zdravlje poslužiti i narednih tjedana kako bismo se mogli Norveškoj suprotstaviti u najjačem sastavu” – rekao je izbornik Kovač za službenu stranicu HNS-a.

O protivniku kaže da sve zna i da su on i stručni stožer detektirali njihove slabe točke, koje ćemo pokušati iskoristiti. Norvešku smatra ozbiljnim protivnikom protiv kojeg ne smijemo odigrati loše.

“Norveška je u dosadašnjem dijelu kvalifikacija pokazala da zaslužuje maksimalan respekt. Radi se o kvalitetnoj, čvrstoj reprezentaciji protiv koje morate odigrati na najvišoj razini. Dobro smo ih proučili, detektirali snage, kao i određene slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti. Znamo koliki je ulog u ovoj utakmici za obje reprezentacije, veselimo se tom izazovu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska – Norveška
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016.
28. ožujka 2015., 18:00
Zagreb, stadion Maksimir

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.