Site icon narod.hr

Izbornik Walesa odbio Engleze: Nikad to ne bih ni pomislio!

Foto: fah

Izbornik nogometne reprezentacije Walesa Chris Coleman, pod čijim su vodstvom Velšani stigli do polufinala Europskog prvenstva u Francuskoj, odbacio je mogućnost da postane nasljednikom Roya Hodgsona na klupi engleske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je nešto na što nikada ne bih ni pomislio. Velšanin sam od glave do pete i jedina reprezentacija koju ću ikada voditi je Wales”, izjavio je 46-godišnji nogometni stručnjak koji je Wales preuzeo 2012. godine nakon tragičnog samoubojstva tadašnjeg izbornika Garyja Speeda.

Coleman, koji će u srijedu u Lyonu pokušati odvesti Wales do finala EURO-a preko reprezentacije Portugala, u svibnju je produžio izbornički ugovor sve do završetka Svjetskog prvenstva 2018. godine, ali nije odbacio mogućnost da preuzme vođenje nekog europskog kluba koji bi se natjecao u Ligi prvaka.

“Volio bih ponovno otići u inozemstvo, jer mislim da tamo imam veće izglede voditi klub koji bi se natjecao u Ligi prvaka. Objektivno, u Premier ligi su ta mjesta rezervirana za najbolje klubove, a ne vjerujem da bi mi ijedan od njih ponudio menadžersku poziciju”, rekao je Coleman koji je prije reprezentacije Walesa vodio Fulham i Real Sociedad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version