Site icon narod.hr

Izbornik Walesa presretan: Volio bih da ste vidjeli moje igrače uoči utakmice

epa10921082 Wales manager Robert Page reacts after the UEFA EURO 2024 group D qualification round match between Wales and Croatia, in Cardiff, Britain, 15 October 2023. EPA/ADAM VAUGHAN

Hrvatska je na gostovanju u Cardiffu izgubila od Walesa 2:1. Momčad izbornika Zlatka Dalića time je doživjela drugi uzastopni poraz nakon što je u četvrtak ostala bez bodova protiv Turske (0:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Walesa Robert Page dao je izjavu nakon velikog slavlja njegovog sastava.

“Dali smo sve od sebe od prve do 95. minute. Uz pomoć navijača, zajedno smo imali veliku večer. Dečki su dali sve od sebe, njihov stav je na pripremama bio nevjerojatan. Volio bih da ste to vidjeli. Sve je u redu, ne mogu ih dovoljno nahvaliti. Mislim da ih sedam ne igra u početnim postavama u klubovima, no drugačije igraju za Wales. Igraju i uživaju.

Ne mogu se više ponositi njima. Djela znače više od riječi. Dosta mi je razgovora o mojoj budućnosti. Idemo pričati o igračima i njihovim nastupima. Emotivan sam jer sam tako ponosan na njih. Zaslužuju sve pohvale. Jedva čekamo okupiti se za iduću utakmicu”, rekao je velški izbornik Robert Page, prenosi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version