Site icon narod.hr

Iznenađenje na Old Traffordu, Crystal Palace svladao Manchester United, presudnu ulogu odigrao VAR

Foto: fah

Iznenađenje u 2. kolu engleskog Premiershipa, naime, nogometaši Crystal Palacea uspjeli su pobijediti na gostovanju kod favoriziranog Manchester Uniteda, koji tako ponovno kreće loše u novu sezonu. Bilo je 3:1 za  Crystal Palace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenulo je sjajno za goste, koji su već u sedmoj minuti došli do vodstva nakon što je pogodak postigao Townsend. Do kraja prvog dijela Manchester United pokušavao je izjednačiti na svom Old Traffordu, koji više nije neosvojiva tvrđava kakva je nekoć bila, no to im nije pošlo ta rukom. Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću gostujuće momčadi.

U nastavku utakmice zanimljiva situacija, naime, nakon što je sudac dugo gledao VAR dosudio je jedanaesterac za goste zbog igranja rukom jednog igrača domaće momčadi. Jedanaesterac je pucao Ayvew, no uspio je obraniti golman Manchester Uniteda De Gea. Igra je nastavljena, no ubrzo je ponovno prekinuta, nakon čega je uslijedio šok za domaće igrače.

Glavni sudac je poslije ponovnog gledanja VAR-a ponovio izvođenje kaznenog udarca budući da je De Gea izašao s gol – crte,  Crystal Palace imao je novi jedanaesterac. Naravno, ovog su puta pogodili, loptu je na bijelu točku postavio Zaha te je svladao golmana Manchester Uniteda za vodstvo gostiju od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta prije kraja utakmice Manchester Unired uspio je smanjiti nakon što je gol zabio Van de Beek, no pet minuta nakon toga Zaha je riješio pitanje pobjednika ovog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version