Site icon narod.hr

Izvanredna tiskovna konferencija Zdravka Mamića: Tema je puno, od pokušaja ubojstva kraj Tomislavgrada do suđenja i Dinama!

Foto: fah

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić sazvao je za srijedu izvanrednu konferenciju za tisak s početkom u 13 sati. Tema presice za sada nije poznata i o njoj se tek može nagađati, kao što se posljednjih sat vremena po hrvatskim portalima i nagađa. Javnosti će se Mamić obratiti s maksimirskog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, najava izvanredne konferencije za tisak Zdravka Mamića ponovno je izazvala pozornost medija te će bez sumnje sama presica sutra biti izuzetno pomno praćena. Neki mediji navode kako bi jedna od tema moglo biti i suđenje u Osijeku s obzirom kako je sud Mamiću do kraja dokaznog postupka zabranio ulazak, što je Mamić nazvao temeljnim kršenjem njegovih ljudskih prava.  Jedna od tema mogao bi biti i neuspješan pokušaj Dinama da se plasira u grupnu fazu Europske lige. Modri su u posljednjem kolu kvalifikacija ispali, iako nisu izgubili utakmicu. Hrvatskog doprvaka eliminirao je albanski Skenderbeu.

Kako smo već pisali savjetniku Dinama nije dozvoljen ulazak u zgradu suda s obzirom da je ”odlukom sudskog vijeća pod predsjedanjem Darka Krušlina, zbog učestalog i opetovanog narušavanja reda u sudnici, udaljen sa suđenja do okončanja dokaznog postupka…” Nakon zabrane Mamić je mirno izašao te je dao izjavu medijima.

Naravno, očekuje se da bi moglo biti riječi i o nedavnom pokušaju ubojstva Zdravka Mamića kraj Tomislavgrada u Bosni i Hercegovini nakon mise zadušnice za njegovog oca. Za sada počinitelji nisu pronađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version