Site icon narod.hr

Jakirović: Jedna od dražih pobjeda u karijeri

Foto: fah

Sergej Jakirović upisao je s Dinamom veliku pobjedu u prvom susretu doigravanja za osminu finala Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su na gostovanju u Sevilli slavili protiv Betisa 1:0.

– Odigrali smo taktički zrelu utakmicu, bio je to za nas pravi ispit zrelosti. Čestitam dečkima, odigrali su jako dobro. Bili smo koncentrirani, držali se plana, nije bilo lagano. Vidjeli smo da možemo igrati s njima, možemo imati posjed i kombinirati, a u nekim smo situacijama mogli biti još i opasniji. Sada slijedi Varaždin, rekao je Jakirović nakon utakmice za ArenaSport.

Izjavio je kako mu je ovo jedan od najdražih pobjeda u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svaka mi je utakmica izrazito važna. Pogotovo otkad sam u Dinamu. Znam da svi tu traže pobjede, Dinamo uvijek ide na pobjedu. Ali sigurno mi je jedna od dražih pobjeda, objasnio je Jakirović.

Dodao je kako će se pripremiti za uzvrat i pokušati pred svojim navijačima doći do prolaza.

Nogometaši Dinama u četvrtak su deseti put igrali u Španjolskoj u europskim natjecanjima ostvarivši prvu pobjedu nakon devet poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam znao taj podatak, ali sjajno, još jednom čestitke dečkima na vrhunskom uspjehu. Neka smo i mi ušli u povijest, zaključio je trener Dinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version