Site icon narod.hr

Jakirović: Momčad je u dobrom stanju, Vidoviću nebo granica

Foto: fah

Nogometaši Dinama u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog kupa igraju protiv Ponikvi u zagrebačkim Gajnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj se igra u srijedu od 15.30 sati.

– Znamo da će biti vatrena atmosfera, domaći navijači gaje optimizam i nadu, tako treba svaki čovjek razmišljati. Mi moramo na terenu pokazati razliku, pokazati da smo Dinamo, a i naše navijače trebamo razveseliti novom pobjedom. U ovoj će utakmici priliku dobiti neki igrači koji dosad nisu puno igrali, želim ih vidjeti i želim da pokažemo ozbiljnost i napravimo sve da se dobro prezentiramo i, dakako, prođemo dalje, rekao je trener Sergej Jakirović uoči tog susreta.

Četiri dana nakon toga Modri gostuju u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Momčad nam je u dobrom stanju, ambijent je odličan, naravno da pobjede “bildaju” atmosferu… Nakon svake utakmice imamo nekoliko rovitih igrača, ali to je i očekivano jer nogomet je kontaktni sport. Nadam se da će nakon srijede svi igrači biti na dispoziciji, imat ćemo tri dana priprema za derbi i vjerujem da ćemo nastaviti s dobrim igrama. No, tek je 10. kolo, ništa se u toj utakmici neće riješiti jer imamo još puno igrati do kraja sezone, ali s psihološke strane jako je važno dobro odigrati, objasnio je Jakirović.

Rekao je da će Bruno Petković biti spreman za Hajduk, a Stefan Ristovski je i dalje upitan.

Komentirao je sjajne igre Gabriela Vidovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da je to u njegovu mentalitetu. Kad si godinama u Bayernu, oni te pripremaju za najviše razine. Nisam očekivao da će se ovako brzo prilagoditi, ali to je i dokaz da je svlačionica dobra, da dečki svakog novog igrača jako dobro prihvate. Naravno, i njemu na terenu to puno znači, pogotovo kad u prvom nastupu još i postigne pogodak, kasnije učinak samo raste. On je 2003. godište, budućnost je pred njim, samo Bože zdravlja i nebo mu je granica, zaključio je trener Dinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version