Site icon narod.hr

Jakirović: Moramo se zadovoljiti bodom

Foto: fah

Osijek i Dinamo remizirali su u susretu 25. kola SuperSport HNL-a, a nakon utakmice glavni akteri iznijeli su svoje dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener domaćih Zoran Zekić rekao je da su imali puno prilika za riješiti utakmicu, a da su na kraju primili pogodak.

– Mislim da smo imali toliko šansi, nitko možda nije niti vjerovao da ćemo stvoriti toliko šansi. Imali smo pet mrtvaca, protiv Lokomotive i danas. To je previše za svaku momčad. Energetski na kraju nismo mogli, uvukao se i neki strah pa smo primili pogodak. Mogu reći da nas neće, ali ne treba kukati. Rekao sam igračima da sam ponosan na njih, da im ovo treba biti temelj za ponašanje u svakoj utakmici.

Gostujući trener Sergej Jakirović rekao je da su htjeli pobjedu, no da se moraju zadovoljiti bodom.

– Mi smo cijelo vrijeme tražili pogodak. Jako smo dobro ušli u utakmicu, ali smo potom previše dopustili Osijeku u posjedu. Krila su nam propadala, nismo mogli napraviti pritisak na zadnju liniju. Pogotovo kada su stoperi okretali stranu, rekao je nakon utakmice trener Dinama Sergej Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naivno smo dobili pogodak iz brzog auta. Dominik Bukvić je jako dobro zabio, no opet smo se probudili nakon toga, u poluvremenu smo pokušali napraviti dodatan pritisak. Izjednačili smo, a onda je Matković mogao završiti posao, no eto na kraju smo došli do boda. Moramo se time zadovoljiti, dodaje trener, ističući da ih Osijek nije iznenadio.

Dodaje da Dinamo ima pobjednički mentalitet, a komentirajući da često postižu pogotke u samoj završnici utakmice.

Slijedi ogled s PAOK-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako dobra, čvrsta momčad. Bit će to 50:50 u prvoj utakmici. Pokušat ćemo napraviti sve da ostvarimo pozitivan rezultat uoči uzvrata, igra se na dvije utakmice, treba biti pametan i pragmatičan. Uz našu publiku koja stvarno dolazi, nadam se da ćemo uspjeti ostvariti pozitivan rezultat.
Sandro Kulenović zabio je za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi za bod gostiju.

– Došli smo s jednim ciljem, a to je pobjeda. Dobro smo otvorili, ali smo primili gol, no nismo iskoristili svoje neke šanse. Zabio sam u nadoknadi, moramo biti zadovoljni bodom iako to nije bio naš cilj. Prvenstvo je dugo, ima još puno utakmica, imamo još uvijek sve u svojim rukama.

Slijedi ogled s PAOK-om u osmini finala Konferencijske lige.

– U takvom smo ritmu cijelu sezonu, pokazali smo da imamo širok kadar, tko god nastupi dat će sve od sebe. Tko god dolazi u Maksimir, mi idemo na pobjedu, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijekov Slavko Bralić kaže da su razočarani jer su već treći put protiv Dinama primili gol u sudačkoj nadoknadi.

– Odigrali smo jako dobru utakmicu, sve do kraja kada je Dinamo krenuo svim snagama. Ostaje žal jer nismo uspjeli izdržati, mislim da smo kontrolirali utakmicu, stvarali šanse i imali više prilika za pobjedu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version