Jakirović: Nismo imali nimalo sreće; Zekić: Nadam se prekretnici

Osijek, 21.01.2023 - Utakmica 18. kola HNL-a Osijek - Rijeka. Na slici Sergej Jakiroviæ. foto HINA/ Marko MRKONJIÆ/ ik

Rijeka je na svojoj Rujevici poražena s 0:1 od Slaven Belupa. Pobjedu gostima donio je Ante Crnac u 85. minuti, a prije tog gola je vratar Slavena Čović čudesno obranio niz velikih prilika domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Njihov golman bio je igrač utakmice. U prošlom kolu imali smo puno sreće, ali u ovom baš nimalo. Navijači su opet bili briljantni i od srca im zahvaljujem na podršci. Nema drame, sjetimo se gdje smo bili prije početka drugog dijela sezone, a gdje smo sad. Ovaj poraz peče, ali idemo dalje, rekao je trener Rijeke Sergej Jakirović i nastavio:

– Oni su uspjeli zabiti gol, a mi nismo iz ne znam koliko šansi. Znali smo da će oni igrati zatvorenije i postavili smo se na način zatvorimo njihove kontre. Uspjeli smo u tome i stvorili smo puno čistih šansi.

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić priznao je da je vratar Čović bio ključ ove pobjede:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čoviću je ovo najbolja utakmica. Da se ne lažemo, ne možeš doći na Rujevicu i nečemu se nadati ako ti vratar nema inspiraciju. Nadam se da je ovo prekretnica naše sezone, rezultatski, jer i dok nismo pobjeđivali igrali smo dobro, rekao je Zekić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.