Site icon narod.hr

Jakirović o Osijeku i novom pojačanju iz Kolumbije

Trener Dinama Sergej Jakirović najavio je u petak nedjeljno gostovanje u Osijeku u sklopu drugog kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igramo protiv momčadi koja ima puno talenta, puno potencijala. Dosta su se pomladili, krenuli su drugim putem, u smislu da dovode igrače koji su potentni i koji se žele dokazati. Naravno da ćemo im mi biti još veći motiv zato što je na Opus Areni uvijek vatreno i neizvjesno do kraja, rekao je Sergej Jakirović.

Modri su prošlog petka s 5:0 svladali Istru 1961 na Maksimiru, dok je Osijek u nedjelju poražen od Šibenika 1:2.

– Možda je sad malo drugačije zato što su jučer oni igrali europsku utakmicu, a mi dolazimo kao malo svježiji, s puno više treninga u nogama nego u prijašnjim ogledima i živo me zanima kako ćemo se prezentirati u nedjelju. Radimo dobro, naš cilj uvijek je pobjeda i tri boda. Bit će zahtjevno, ali ako ćemo igrati kao u prvom kolu, pa još nadograditi neke stvari koje su bile slabije u toj utakmici, možemo s punim optimizmom ići prema toj utakmici i iz izvući maksimum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kakvom je stanju Bruno Petković koji je danaspotpisao novi ugovor do ljeta 2026. godine?

– Bruno je u redu, trenirao je već u subotu nakon Istre. Nismo htjeli ništa forsirati da se nešto ne zakomplicira uoči važnih utakmica koje slijede. Stojković neće konkurirati za Osijek jer je u subotu protiv Jaruna dobio jedan neugodan udarac u mišić. Nije ništa strašno, ali moramo s njim biti oprezni. Jučer je jako neugodan udarac dobio Mauro Perković. Baš smo se svi prepali, moramo napraviti magnet da vidimo što mu je sa zglobom i s koljenom, tako da on neće konkurirati za nedjelju.

Je li Osijek poljuljan nakon uvodnih rezultata?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno nisu zadovoljni kako su ušli u prvenstvo, računali su na tri boda sa Šibenikom. Mogla je ta utakmica otići i na drugu stranu, ali tako se poklopilo. Znam kako je kad oni igraju s Dinamom, a kako s ostalim klubovima, tako da ih očekujem maksimalno motivirane. Naravno da pred svojim navijačima žele dati maksimum, ali mi moramo biti spremni na to, najavio je trener Dinama.

Potvrdio je i skorašnje novo pojačanje, Kolumbijca Juana Cordobu:

– Cordoba je tu, mislim da ga je netko fotografirao na aerodromu. Ne znam odakle ljudima informacija, možda prate letove, kontrola leta, možda imaju nekog gore. Uglavnom, da, tu je, kad prođe liječnički pregled mislim da neće biti nikakvih prepreka za potpisivanje ugovora, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version