Jakirović: Sve su to jako dobre momčadi

Foto: fah

“Još sam nakon utakmice protiv Betisa rekao da nam je svejedno koga ćemo izvući u ždrijebu, sve su to jako dobre momčadi”, kazao je Dinamov trener Sergej Jakirović nakon što je ždrijeb osmine finala Konferencijske lige spojio Dinamo i grčki PAOK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši zagrebačkog Dinama u osmini finala Konferencijske lige igrat će protiv grčkog PAOK-a, odlučeno je na ždrijebu u sjedištu Europske nogometne federacje (UEFA) u Nyonu.

Prva utakmica je 7. ožujka u Zagrebu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Solunu.

Modri će tako drugi put ove sezone u Grčku nakon što su u trećem pretkolu Lige prvaka ispali od atenskog AEK-a. I Grci će ponovo i Hrvatsku. Ove sezone su, naime, u trećem pretkolu izbacili Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK dobro analizirati

Dinamo je mogao izvući jednog od osam pobjednika skupina (Aston Villa, Club Brugge, Fenerbahče, Fiorentina, Lille, Maccabi Tel Aviv, PAOK, Viktoria Plzen), a na kraju je bivši grčki nogometaš Kostas Katsouranis, koji je asistirao u ždrijebu, Modre spojio s grčkim PAOK-om, koji je u pretkolu izbacio Hajduk. U ovoj rundi natjecanja bilo je i jedno ograničenje, klubovi iz iste zemlje nisu mogli biti spojeni međusobno.

– Još sam nakon utakmice protiv Betisa rekao da nam je svejedno koga ćemo izvući u ždrijebu, sve su to jako dobre momčadi. Jasno je da ćemo dobro analizirati PAOK, dobro se pripremiti da odigramo dvije prave utakmice i pokušamo proći. Prvi je dvoboj pred našim navijačima što je dobro, pokušat ćemo biti što bolji kako bismo stekli prednost prije uzvrata u Solunu, kazao je trener hrvatskog prvaka.

PAOK je ove sezone igrao sa splitskim Hajdukom u trećem pretkolu. Prva utakmica u Splitu je završila bez golova, a Grci su u uzvratu na Toumbi pobijedili s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– PAOK je još na početku sezone igrao protiv Hajduka, pogledat ćemo i te utakmice kao i ove novije. Pripremit ćemo se najbolje što možemo. Znamo da nas tamo čeka uzavrela atmosfera, ali naši su igrači naviknuli igrati u takvom ambijentu, istaknuo je Dinamov trener, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.