Jakobušić govorio o HNS-u i smjeni Gustafssona

Foto: fah

Predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius i trener Valdas Dambrauskas govorili su na konferenciji za medije prilikom predstavljanja litvanskog stručnjaka na klupi “Bilih”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku riječ je preuzeo predsjednik Uprave:

– Drago mi je da mogu predstaviti novog trenera, ali nije mi drag razlog zašto smo tu. Nije to ono što smo planirali, kad klub mijenja trenera usred sezone, nije dobro, ali što je – tu je. Htio bih se zahvaliti bivšem treneru Gustafssonu, mislim da nema osobe u klubu kojoj nije žao što odlazi. Nismo ispunili ciljeve, nismo ušli u Europsku ligu, činjenica da nije htio govoriti o razlozima, govori o tome o kakvom se gospodinu radi, morali smo reagirati jer nije imao rezultata. Hajduk se mora boriti za trofeje. Imali smo ideje da nakon stanke analiziramo, ali svi znate kako je to izgledalo zadnje tri, četiri utakmice, rekao je Jakobušić te ustvrdio da je odgovornost njegova za smjenu trenera. – Prvi čovjek je uvijek odgovoran.

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius rekao je razloge zašto je doveden baš Dambrauskas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Želio bih se zahvaliti bivšem treneru koji više nije u klubu. Trebali smo reagirati brzo, imali smo nekoliko opcija, ali odlučili smo se za Valdasa. Imao sam dobru suradnju s njim, on dobro postaje ligu, ima iskustva i osvajao je trofeje u svim državama u kojima je trenirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.