Site icon narod.hr

Jakobušić više nije predsjednik Hajduka: Smijenio ga Nadzorni odbor

Foto: fah

Lukša Jakobušić više nije predsjednik Uprave Hajduka, Nadzorni odbor smijenio je prvog čovjeka kluba te je na čelo privremeno postavljena dosadašnja članica Uprave Marinka Akrap.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakobušić je postao predsjednik u listopadu 2020. godine po odlasku Marina Brbića.

Podsjetimo, Hajduk je u proljetnom dijelu prvenstva prosuo prednost koju je imao prije zimske pauze, a u nastavku je osvojio samo 14 od 27 mogućih bodova, što je čak 13 manje od vodeće Rijeke. Snovi o tituli potpuno su se urušili.

> Nakon pobjede protiv Hajduka apel trenera Rijeke Željka Sopića

Jakobušić je imao velike ambicije: jednom igrati grupnu fazu Europa lige, triput igrati skupine Konferencijske lige, jednom igrati šesnaestinu finala, a jednom osminu finala, prosječna dob A momčadi kluba treba biti između 24 i 26 godina, svake godine iz juniorske momčadi promovirati dva mlada igrača u prvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od toga je Hajduk osvojio samo dva Kupa. Za ostvarenje navedenih ciljeva Hajduk ima još sezone 2024./2025., 2025./2026. i 2026./2027. No, nemoguće je da u te preostale četiri sezone to ispuni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version