Site icon narod.hr

Janica Kostelić je trudna: Baka Marica i djed Ante jako se vesele

Foto: fah

Naša najbolja skijašica svih vremena Janica Kostelić je trudna. Potvrdio je to i njezin otac Ante. Naime, njezina majka Marica i otac Ante presretni su što će po treći put postati baka i djed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veselimo se bebi koja će stići za par mjeseci”, rekao je Ante Kostelić za 24sata.

Mediji su prošle godine za Advent pisali kako je bila u društvu Zvonimira Barišića.

Inače, Janica je više puta isticala kako voli djecu, a posebno su je uveseljavali sinovi njenog brata Ivice i njegove supruge Elin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema tog lošeg dana ili raspoloženja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana da se satima smijem i uživam. Ivanovo rođenje uvelike je promijenilo cijelu obitelj. Isto tako, predivno je gledati Ivicu kako uživa u svom djetetu, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali, poput mnogih, koliko dijete može promijeniti osobu i pružiti ljubavi, a sada i sami to osjećamo”, rekla je ranije za Story.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version