Jasna poruka i predsjedniku kluba: ”Luka Modrić je mozak igre Reala, koji proživljava drugu mladost”

Foto: fah

Kako smo već pisali hrvatski reprezentativac i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, u završnici španjolskog prvenstva ključni je čovjek Reala, koji zahvaljujući posrtajima Barcelone suvereno maršira prema tituli. Nakon što je nastavljeno prvenstvo Španjolske, a poslije pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, Luka je možda i najbolji Realov igrač, u svakom slučaju motor igre kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatski veznjak Luka Modrić stavio je momčad na svoju leđa nakon nastavka španjolskog prvenstva i unatoč tome što ima 34 godine pokazao je svoju najbolju verziju sebe i bio je ključni čovjek u devet uzastopnih pobjeda Real Madrida”, piše katalonski Sport.es te u nastavku donosi:

“Modrić je još jednom postao mozak momčadi i proživljava drugu mladost. Njegova uloga u završnici sezone ipak mu ne garantira novi ugovor, koji službeno završava na kraju iduće sezone. Zidane ne namjerava ići dalje bez Hrvata svjestan da je njegova prisutnost ključna za momčad.

Njegova izvedba u sedam od devet utakmica koliko je startao od prve minute su jasna poruka Florentinu Perezu, predsjedniku Real Madrida”, zaključuje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli kapetan Vatrenih briljira posljednjih tjedana te je pod njegovom dirigentskom palicom Real preskočio Barcelonu i na korak je do osvajanja naslova prvaka. Modrić je ključ Realovog uspjeha, iako je u spomenutom razdoblju upisao samo dvije asistencije. Real je na pragu osvajanja 34. naslova, što je velika stvar i za Luku, koji se tako prometnuo u jednu od najvećih Realovih legendi. Prije svega, a obzirom na bogato iskustvo i 35 godina na leđima, Luka momčadi daje sigurnost te ravna igrom kraljevskog kluba. Niti jedan vezni igrač Reala nema takvo povjerenje trenera Zinedine Zidanea te je to i jasna poruka predsjedniku Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.