Site icon narod.hr

Javili se Modrić i Rakitić, Vedran Ćorluka se postavio kao kapetan i vođa

Foto: fah

Iako je i sam bio upitan za utakmicu protiv Kosova u Skadru Vedran Ćorluka će ipak igrati i ne samo igrati nego će biti kapetan Vatrenih s obzirom da zbog ozljeda nema Luke Modrića i Ivana Rakitića.  Nakon što su hrvatski reprezentativci doputovali u Skadar izbornik Čačić i Vedran Ćorluka izašli su pred novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja osobno očekujem ambicioznu Hrvatsku bez obzira na izostanke. Imamo imperativ pobjede i od prve minute ćemo tražiti rezultat. Imamo nedostataka, ali i ranije smo pokazali da možemo nadomjestiti svakog igrača koji nam nedostaje. Ovo je prilika igračima koji su manje igrali da se pokažu. Modrić i Rakitić su zvali, rekli su da im je jako žao što nisu s nama, dali su nam podršku i rekli da će biti uz nas i navijati”, rekao je novinarima u Albaniji stup hrvatske obrane Vedran Ćorluka.

Naravno, novinare je zanimalo što je Darijom Srnom, čiju je kapetansku vrpcu naslijedio Modrić, a privremeno će je nositi i branič moskovskog Lokomotiva.  Novinari iz Kosova i Albanije imali su pune pitanja za zvijezdu Vatrenih. “Srnu je teško nadomijestiti i kao kapetana i kao igrača i kao čovjeka, ono što im ja mogu ponuditi je ono što i svaki kapetan, da ću bit vođa i čuvati im leđa kad god zatreba. Sve to samo dok se ne vrati Modrić”, poručio je Ćorluka uz dodatak da je njegov zamjenik Mario Mandžukić. Kad smo kod Mandžukića recimo kako još uvijek nije sigurno hoće li on uopće sutra zaigrati od prve minute protiv Kosova.

Ćorluka je imao pohvale i na račun domaćina, Kosova. “Moram priznati da nisam upoznat s poviješću kosovskog nogometa. Znam nekoliko igrača koji su igrali za Hrvatsku, a porijeklom su s Kosova. O ovoj momčadi ću moći govoriti nakon sutrašnje utakmice. Inače, prije svake utakmice osjećam pritisak, ali svim igračima je drago što ćemo napokon igrati pred publikom, jer smo kažnjeni s dosta puno utakmica. Mislim da ćemo opravdati očekivanja”, zaključio je hrvatski nogometni reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version