Je li Niko Kovač uništio snove Barcelone o dovođenju Neymara?

Foto: fah

Kako javlja španjolski RAC Bayern, kojeg trenira bivši hrvatski izbornik, Niko Kovač, će uskoro dovesti veliko pojačanje iz Barcelone, radi se o Phillipeu Coutinhu. Nakon njih nastavak priče o mogućem povratku Neymara u Barcu donosi Mundo Deportivo, koji priču o povratku kontroverznog Brazilca vezuje uz odlazak Coutinha u Barcu.  Ukratko, nisu velike šanse da Neymar već ove jeseni ponovno zaigra na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mundo Deportivo piše kako je Kovač dovođenjem Coutinha uništio svaku nadu Barcelone o povratku Neymara. Kako smo već pisali Coutinho je bio ključni dio priče koja se vezala uz PSG i povratak Neymara. Navodno je katalonski klub preko Coutinha mogo smanjiti odštetu od 220 milijuna eura koju su Parižani izvjesili za razmaženu brazilsku zvijezdu. Naime, Coutinho bi otišao u PSG a Parižani bi tada smanjili odštetu za Neymara, što se očito neće dogoditi s obzirom da bi Coutinho trebao put Muenchena.

Podsjetimo, Coutinho bi u Bayern trebao stići na posudbu, detalji samog transfera za sada nisu poznati, navodno bi Coutinho mogao biti predstavljen već u nedjelju te je zato i izostavljen iz večerašnje utakmice s Bilbaom.

S druge strane, Bayern u ovim trenucima na Allianz Areni igra protiv Herthe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.