Site icon narod.hr

Jedinstveni kad treba: Ultrasi, Tornado i ostale navijačke skupine pridružit će se Torcidi i Bad Blue Boysima u gašenju požara u Dalmaciji…

Veliki požari u Dalmaciji ujedinili su nekoliko navijačkih skupina. Prvo se oglasila Torcida koja je pozvala svoje članove da krenu pomoći, a zatim je na Facebok stranici objavljena informacija da će u Dalmaciju i Bad Blue Boysi, ali i pripadnici ostalih navijačkih skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozivamo sve članove Tornada, te sve punoljetne građane grada Zadra da dođu u 23:30 na parking ispod dvorane na Višnjiku kako bi se organizirali i otišli pomoći u gašenju vatrene stihije u Splitu. Svi koji misle ići obavezno ponesite duge gaće, duge majice i marame”, poručili su putem Facebooka navijači Zadra.
Isto su učinili i vinkovački Ultrasi.

“Pozivamo sve svoje članove i ljude dobre volje koji imaju želju i mogućnost pomoći Dalmaciji u obrani od požara da budu u stanju PRIPRAVNOSTI. Ako bude potrebno zbog pogoršanja stanja na terenu sljedećih dana, spremni smo se staviti na raspolaganje nadležnim institucijama. Svi zainteresirani će u tom slučaju biti obaviješteni o daljnjim koracima. DALMACIJA JE BRANILA SLAVONIJU, SLAVONIJA DALMACIJU!”, poruka je vinkovačkih Ultrasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version