Jeličić: ‘Mišković najzaslužniji za Dinamov naslov. Imamo lošeg prvaka, ali i lošu pratnju’

Foto: snimka zaslona

Joško Jeličić je još jednom u emisiji Stadion vrlo jasno i slikovito objasnio situaciju u Prvoj HNL. čestitao je Dinamu na osvajanju prvenstva Hrvatske, koji je poražen od Rudeša s 1:0 dan nakon osvajanja naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je preslika cijelog prvenstva. Imamo lošeg prvaka, ali i lošu pratnju. Dinamo je igrao izrazito loše ove sezone, ali Hajduk i Rijeka nisu imali sreće, znanja i sposobnosti da iskoriste ovako lošu sezonu Modrih”, rekao je Jeličić.

“Treba čestitati Dinamu na osvajanju naslova prvaka, a isto tako i svim njihovim trenerima, kojih je bilo tri, ako se ne varam, ali je Dinamo daleko od bilo kakve europske konkurentnosti. Oni imaju još previše posla pred sobom”, objasnio je Jeličić.

“Po meni je Damir Mišković najzaslužniji za to što je Dinamo osvojio naslov prvaka jer je on morao prodati pola one momčadi koju je imao prošle godine. Pa ti igrači bi, po mojoj slobodnoj procjeni, ove sezone imali 28 bodova prednosti nad ovakvim Dinamom. Ja želim da Dinamo opet postane onakav kakav je prije bio, ona organizacija koja je bila simbol kvalitete, kulture, ali i ponos cijelog Zagreba. Modri se trebaju osloniti na svoje mlade igrače. Neka dovode manje stranaca, imaju sjajnu školu nogometa i trebaju se fokusirati na njih”, zaključio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.