Site icon narod.hr

Ješe: Dinamo neće biti prolaznik u Ligi prvaka

Foto: snimka zaslona

Sjajan dan za Dinamo, s ukupnih 5:0 prošao je Qarabag i izborio grupnu fazu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da je ovo objektivna razlika u vrijednosti ovih dviju momčadi. Ovo će biti veliki impuls za Dinamo i dobra financijska injekcija hrvatskim klubovimna, smatra Robert Matteoni.

Dinamo je bio “topovsko meso” prije 10-ak godina, a sad je sve bolji…

– Svake godine igra u Europi, dobija se na iskustvu, stariji su dugo u klubu i imaju puno utakmica u nogama na ovom nivou. Danas se baš to iskustvo vidjelo, odigrali su pametno u obje utakmice i zasluženo prošli dalje, rekao je Vedran Ješe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Pjaca postigao je fantastičan gol…

– Dinamo treba zabiti gol da ugasi njihove nade, dok je nula oni se mogu nadati. Pjacu treba pohvaliti, igrao je desnog beka i odigrao je odlično i defanzivan posao, a napadačka igra je bila njegova dodatna vrijednost, komentira Ješe.

Jakirović je izvadio Ogiwaru, uveo Bernaeura…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svi problemi Dinamove obrane bili su s te strane, to je bilo potencirano time da su dva igrača na toj strani imali žute kartone, jednoga je trebao izvaditi i da su oba dobro igrali, prokomentirao je Matteoni.

Bernauer je imao sjajnu dugu loptu…

– Iako je velika inflacija priča kako se nogomet sad bazira na fizičkim predispozicijam, no ako nemate tehnički dio, ako ne djelujete organizacijski, onda imate problema. Qarabag ima brze napadače, ali nema igru, to je sve improvizacija, nema ideju. Dinamo je tehnički bolji, Bernauer često daje odlične lopte, nekad pretjeruje, ali kad pogodi pravu mjerum odličan je, a danas je bilo tako, kaže Matteoni.

Nevistić daje sigurnost obrani, a bio je ne tako davno žestoko kritiziran…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moramo se sjetiti da je prije dolaska u Dinamo on bio najbolji vratar lige. Onda Livaković nije prodan, ostao je dvije godfine na klupi, što je teško za svakog golmana. Kad se vratio bio je malo nesiguran, mijenjali su se on i Zagorac. No poslije Betisa je nešto prelomio i opet je počeo pokazivati ono što je pokazivao ranije, rezonira Ješe i dodaje o učinku trenera Jakirovića:

– Jakirović je fantasično odradio posao, nadmudrio je protivničkog trenera. Treba hrabrosti za staviti Pjacu na desnog beka. Danas su Petković i Kulenović čak bili na nižoj razini nego što smo od njih navikli, no Dinamo ima toliko kvalitete da se to nije vidjelo, konstatirao je Ješe i zaključio:

– Dinamo neće biti prolaznik u Ligi prvaka, ima jako širok roster i može igrati gotovo s dvije momčadi u domaćoj ligi i u Europi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version