Site icon narod.hr

Ješe i Samovojska: Dinamu će biti teško s PAOK-om, ali…

Foto: snimka zaslona

Komentatori Vedran Ješe i Anton Samovojska u emisiji o Ligi prvaka osvrnuli su se i na sutrašnji prvi susret osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vidjeli smo ih protiv Hajduka, dosta tvrda ekipa, čvrsta, nema puno nekakvih zvijezda, ali onako momčadski, jako teška ekipa. Prvi su u prvenstvu, znači da su u dobroj formi. Sigurno da će Dinamu biti teško, ali pokazao je protiv Betisa jednu dobru, dobru utakmicu, odnosno obje utakmice, izbacio je jednog favorita. Prije utakmice je bio veliki favorit Betis u odnosu na Dinamo, tako da volio bih kad bi PAOK ostao isto favorit, pa možda da u tom nekom odnosu snaga, da Dinamo odigra lakšu utakmicu nego ako preuzme taj status favorita, rekao je Ješe.

Anton Samovojska smatra da Dinamo ima izgleda ako odigra kao s Betisom te s Rijekom.

– Pa jedino tako, kao što je igrao te dvije utakmice s Betisom i kako je igrao s Rijekom, ima nekakvih izgleda s PAOK-om, koji je zapravo nekakva međunarodna momčad. U kadru od 26 igrača ima samo šestoricu Grka. Možda nekakva olakšavajuća okolnost za Dinamo može biti što PAOK u ovoj utakmici prvoj neće biti kompletan, nego mu je nedostaju zbog odreda neki igrači i jedan među njima je najvažnije, to je stoper Ekong, koji je nedavno proglašen najboljim igračem Afričkog prvenstva, što je naravno plus za Dinamo, minus za PAOK. Ali vrlo teško će Dinamu biti u Solun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a igra se u četvrtak od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version