Site icon narod.hr

Jesu li igrači Betisa ”pokradeni” protiv Reala?

epa08699789 Real Madrid's midfielder Federico Valverde (4-L) celebrates with team-mates after scoring the 0-1 goal during the Spanish LaLiga soccer match between Real Betis and Real Madrid held at Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, 26 September 2020. EPA/JULIO MUNOZ

Nogometaši Reala u sklopu 3. kola La Lige na gostovanju kod Betisa u jednoj ludoj utakmici došli su do pobjede od 3:2. Prva je to pobjeda Kraljevskog kluba ove sezone. Betis je odigrao vrlo dobru utakmicu, no na kraju su ostali bez boda iako su na poluvremenu imali prednost od 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći nogometaši nisu nakon utakmice krili razočarenje, naime, smatraju da su ”pokradeni” te da je sudac uz pomoć VAR tehnologije Kraljevskom klubu zapravo poklonio tri boda. Naime, Emerson je u gol prilici zaustavio Jovića, sudac je pregledao VAR te je pokazao crveni karton za igrača domaće momčadi. Prednost igrača više igrači iz Madrida iskoristili su u 82. minuti. Sudac je uz pomoć VAR-a vidio igranje rukom igrača Betisa, Bartre, u kaznenom prostoru te je pokazao na bijelu točku, Sergio Ramos majstorski je izveo jedanaesterac za pobjedu Reala od 3:2.

Upravo je, barem tako neki igrači misle, problem u kombinaciji suca utakmice i VAR-a. Nogometaš Betisa, Aissa Mandi, nije želio puno govoriti kako ne bi bio kažnjen, no ipak je naglasio poneke stvari.

“Postoje stvari koje trenutno ne mogu reći, a isto tako postoje stvari protiv kojih se ne možeš boriti”, poručio je kratko nogometaš Betisa, kome je vrlo brzo odgovorio kapetan Reala i strijelac pobjedničkog pogotka Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nekada su nam suci pomogli, a nekad i odmogli. To je sve nogomet”, poručio je Ramos.

Kapetan Vatrenih Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za Real, koji sada ima četiri boda iz dvije utakmice, dok je Betis ostao na šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version