Jesu li Nijemci organizacijski ispred svih ostalih? U Bundesligi se vraćaju navijači, neće biti zimske stanke?

Foto: fah

Njemačka Bundesliga može biti, i je, primjer za sve ostale najveće nogometne lige u Europi. Naime, Nijemci su se prvi vratili nogometu nakon što je počelo jenjavanje pandemije koronavirusa, učinili su to vrlo uspješno, iako bez gledatelja. Nakon njemačke lige i ostale najjače lige Europe su najavile povratak, osim francuske lige. Macronova Francuska ne baš s velikim uspjehom se nosila s koronom što se odrazilo i na nogomet, francusko se prvenstvo neće završiti ove sezone, za zelenim stolom PSG je proglašen prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka je otvorila put povratka nogometa u Europi, a, usput budi rečeno, vratio se utakmicom polufinala Kupa i nogomet u Hrvatskoj. No, vratimo se u Njemačku, naime, ove će se sezone odigrati još pet kola, pa slijedi ljetna pauza u kojoj do 11. rujna neće biti nogometa na njemačkim terenima.

Naravno, u Europi će se igrati još i završnica Lige prvaka te Europske lige.

Kad se u novoj sezoni vrati nogomet u Njemačkoj očekuje se da će se vratiti i navijači. Uz određene restrikcije i higijenske mjere vjerojatno će biti dozvoljen povratak navijača, što je svakako velika stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, zbog zgusnutog kalendara natjecanja za iduću sezonu, očekuje se da neće biti zimske stanke, pa ćemo Bundesligu gledati bez prekida. Dakako, iduće godine na rasporedu je Europsko prvenstvo, koje je zbog pandemije ove godine odgođeno, i to će utjecati na zgusnuti nogometni raspored u sezoni 2020./2021.  Jesu li, s obzirom na sve navedeno, Nijemci još jednom potvrdili da su organizacijski daleko ispred svih ostalih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.