Site icon narod.hr

Ovo još niste vidjeli: Argentinac izgubio od Đokovića, a onda je…

Foto: Twitter

Tenisač Horacio Zeballos izgubio je od Novaka Đokovića (6:3,6:4) na ATP turniru u Dohi. Nakon toga je srpskog tenisača odmah nakon što su se rukovali na mreži zamolio za selfie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bilo je to lijepo, ugodno iznenađenje. U tenisu dvojica tenisača pokušat će napraviti sve što mogu da bi pobijedili jedan drugoga. Ali, tenis je igra i nakon što završi meč mi smo prijatelji.

Nakon što meč završi, nakon što čestitamo jedan drugome, ostajemo ljudi. Naravno da svatko od nas želi pobijediti. Međutim, kad meč završi, cijela ta priča ostaje iza nas i nastavljamo se družiti. Nekad se dogodi da su neki igrači nakon poraza bijesni, jedva ti pruže ruku i ja to razumijem.

Međutim, ovo što je napravio Zeballos nešto je fantastično i užasno mi je drago što sam mu mogao ispuniti želju”, komentirao je kasnije Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Žao mi je ljudi. Izgubio sam, ali barem sam dobio najbolji selfie dana, haha. Svaka ti čast, Nole, genije si”, napisao je Argentinac ispod objave na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version