Još tri stolnotenisačice izborile nastup na Paraolimpijskim igrama u Riju

paraolimpijci, stolnotenisačice fah

Nakon što je Sandra Paović osvajanjem zlatne medalje na Europskom stolnoteniskom prvenstvu osoba s invaliditetom u danskom Vejleu postala evidentna putnica za 15. Paraolimpijske igre u Rio de Janeiru, u srijedu su joj se pridružile Anđela Mužinić, Helena Dretar Karić i Mirjana Lučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljivanjem rang-lista Međunarodnog stolnoteniskog saveza (ITTF) Anđela Mužinić, Helena Dretar Karić i Mirjana Lučić svojim su plasmanima postale evidentne putnice u Rio de Janeiro. Anđela Mužinić je na četvrtom mjestu u “kategoriji 3 – sjedeće”, u kojoj se Helena Dretar Karić nalazi se na 16. mjestu, dok je Mirjana Lučić u “kategoriji 10 – stojeće” na šestom mjestu. Sandra Paović vodeća je stolnotenisačica svijeta u “kategoriji 6 – stojeće”.

Popis stolnoteniskih reprezentativaca u Rio de Janeiru mogao bi se proširiti, jer će Hrvatski paraolimpijski odbor tražiti od organizatora pozivnicu za dvojicu stolnotenisača koji su bili blizu izravnog plasmana na Paraolimpijske igre.

Uz četiri evidentne kandidatkinje među stolnotenisačicama, hrvatska reprezentacija u ovom trenutku ima i tri evidentna kandidata za Rio među atletičarima, a to su Mikela Ristoski, Branimir Budetić i Zoran Talić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.