Joshua poručio: Ne izbjegavam Hrgovića, borit ću se protiv njega

Foto: fah

Anthony Joshua opravdao je pobjedom nad Šveđaninom Ottom Wallinom na spektaklu “Day of Reckoning” u Rijadu ulogu favorita, a nakon borbe dotaknut je potencijalni obračun Britanca s Filipom Hrgovićem, koji je na istoj priredbi za 76 sekundi svladao nedoraslog Australca Marka De Morija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promotor Eddie Hearn objasnio je situaciju:

– Imali smo tešku odluku između napada na naslov i borbe s Wilderom. Potpisali smo s Wilderom, ali on je izgubio večeras, takve stvari se događaju u boksu. Možda je to i blagoslov, jer Joshua je spreman za naslov i titule ga najviše zanimaju. Želi treći put postatisvjetski prvak u teškoj kategoriji. Otto Wallin bio je broj dva na IBF-ovoj ljestvici, a sad nas čeka meč Hrgovića protiv AJ-a za svjetsku titulu, rekao je.

Sam Joshua je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Deontaya bih nakon svega što je rekao o meni sad mogao rastrgati, ali idem na višu razinu. Nadam se da će se vratiti. Mislim da sam ogromna prijetnja. Mislim da je i Wilder prijetnja i dali bismo nevjerojatne brojke ako dogovorimo borbu. Odluku ću prepustiti svom menadžmentu, trenerima i promotorima, borit ću se protiv bilo koga i kad god požele, rekao je dvostruki svjetski prvak.

Na izravno pitanje o sljedećem protivniku je odgovorio:

– Tyson Fury. Ali ne izbjegavam Hrgovića. Borit ću se i protiv Hrgovića, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.